Nasveti

Gretje peči za pico NeRo

Predgretje peči: zakaj 20 minut ni dovolj

Predgretje peči: zakaj 20 minut ni dovolj. Pravi časi za kamen/šamot, slojevito ogrevanje, test moke in hitri popravki za hrustljavo dno in zračen rob.

Predgretje peči: zakaj 20 minut ni dovolj

Predgretje peči: zakaj 20 minut ni dovolj. Pravi časi za kamen/šamot, slojevito ogrevanje, test moke in hitri popravki za hrustljavo dno in zračen rob.

Pica pečena v peči za pico

Peka pice pozimi: nasveti za stabilno temperatu...

Peka pice pozimi brez padcev temperature: zavetrje, daljše predgretje, suhejši nadev, čista komora in pravilen tempo peke za hrustljav, ponovljiv rezultat.

Peka pice pozimi: nasveti za stabilno temperatu...

Peka pice pozimi brez padcev temperature: zavetrje, daljše predgretje, suhejši nadev, čista komora in pravilen tempo peke za hrustljav, ponovljiv rezultat.

Top 3 dodatki NeRo za lažjo in čistejšo peko pice

Top 3 dodatki NeRo za lažjo in čistejšo peko pice

Top 3 NeRo dodatki za lažjo, čistejšo peko pice: šamotna plošča, omelo, loparji. Triki, uporaba in povezave do ključnih vodičev.

Top 3 dodatki NeRo za lažjo in čistejšo peko pice

Top 3 NeRo dodatki za lažjo, čistejšo peko pice: šamotna plošča, omelo, loparji. Triki, uporaba in povezave do ključnih vodičev.

Pečica vs. peč za pico: razlike v temperaturi in rezultatu peke

Pečica vs. peč za pico: razlike v temperaturi i...

Pečica ali peč za pico? Spoznaj temperaturne razlike, čas peke, okus in trike, kako doma doseči rezultat kot iz prave italijanske peči.

Pečica vs. peč za pico: razlike v temperaturi i...

Pečica ali peč za pico? Spoznaj temperaturne razlike, čas peke, okus in trike, kako doma doseči rezultat kot iz prave italijanske peči.

napake pri peki pice

12 najpogostejših težav pri peki in hitre rešitve

12 najpogostejših težav pri peki pice in hitre rešitve: od lepljivega testa do blede skorje. Praktični nasveti, triki in povezave do poglobljenih vodičev.

12 najpogostejših težav pri peki in hitre rešitve

12 najpogostejših težav pri peki pice in hitre rešitve: od lepljivega testa do blede skorje. Praktični nasveti, triki in povezave do poglobljenih vodičev.

peč za pico

Učinek temperature na testo in okus pice

Kako temperatura oblikuje testo in okus pice: fermentacija, predgretje kamna, razmerje zgornje/spodnje toplote, Maillardova rjavitev in hitri popravki.

Učinek temperature na testo in okus pice

Kako temperatura oblikuje testo in okus pice: fermentacija, predgretje kamna, razmerje zgornje/spodnje toplote, Maillardova rjavitev in hitri popravki.