Nasveti
Predgretje peči: zakaj 20 minut ni dovolj
Predgretje peči: zakaj 20 minut ni dovolj. Pravi časi za kamen/šamot, slojevito ogrevanje, test moke in hitri popravki za hrustljavo dno in zračen rob.
Predgretje peči: zakaj 20 minut ni dovolj
Predgretje peči: zakaj 20 minut ni dovolj. Pravi časi za kamen/šamot, slojevito ogrevanje, test moke in hitri popravki za hrustljavo dno in zračen rob.
Peka pice pozimi: nasveti za stabilno temperatu...
Peka pice pozimi brez padcev temperature: zavetrje, daljše predgretje, suhejši nadev, čista komora in pravilen tempo peke za hrustljav, ponovljiv rezultat.
Peka pice pozimi: nasveti za stabilno temperatu...
Peka pice pozimi brez padcev temperature: zavetrje, daljše predgretje, suhejši nadev, čista komora in pravilen tempo peke za hrustljav, ponovljiv rezultat.
Top 3 dodatki NeRo za lažjo in čistejšo peko pice
Top 3 NeRo dodatki za lažjo, čistejšo peko pice: šamotna plošča, omelo, loparji. Triki, uporaba in povezave do ključnih vodičev.
Top 3 dodatki NeRo za lažjo in čistejšo peko pice
Top 3 NeRo dodatki za lažjo, čistejšo peko pice: šamotna plošča, omelo, loparji. Triki, uporaba in povezave do ključnih vodičev.
Pečica vs. peč za pico: razlike v temperaturi i...
Pečica ali peč za pico? Spoznaj temperaturne razlike, čas peke, okus in trike, kako doma doseči rezultat kot iz prave italijanske peči.
Pečica vs. peč za pico: razlike v temperaturi i...
Pečica ali peč za pico? Spoznaj temperaturne razlike, čas peke, okus in trike, kako doma doseči rezultat kot iz prave italijanske peči.
12 najpogostejših težav pri peki in hitre rešitve
12 najpogostejših težav pri peki pice in hitre rešitve: od lepljivega testa do blede skorje. Praktični nasveti, triki in povezave do poglobljenih vodičev.
12 najpogostejših težav pri peki in hitre rešitve
12 najpogostejših težav pri peki pice in hitre rešitve: od lepljivega testa do blede skorje. Praktični nasveti, triki in povezave do poglobljenih vodičev.
Učinek temperature na testo in okus pice
Kako temperatura oblikuje testo in okus pice: fermentacija, predgretje kamna, razmerje zgornje/spodnje toplote, Maillardova rjavitev in hitri popravki.
Učinek temperature na testo in okus pice
Kako temperatura oblikuje testo in okus pice: fermentacija, predgretje kamna, razmerje zgornje/spodnje toplote, Maillardova rjavitev in hitri popravki.